Sztárok

Újabb félrelépés a Hajdú műsorban

Félrelépett Kati mama férje. Az ÖsszeEsküvők anyósa és fia, Marci pénteken éjszaka kiesett a játékból. Az asszony a héten szembesült vele, hogy míg ő a rezidencián volt, férje megcsalta.

Újabb félrelépés a Hajdú műsorban„Félreléptem, de nincs lelkiismeret-furdalásom – nyilatkozta a Borsnak Jani papa, Kati mama férje. – Engem ennyi időre még sosem hagytak egyedül. Kati mama és Marci lerombolta a családunk tekintélyét, és mindezért nekem kellett itthon szégyenkeznem. Ezek után egy szavuk sem lehet, ha azt mondom: félreléptem. Három hétig bírtam szex nélkül. Azóta több alkalmi kapcsolatom is volt” – mondta a férfi, aki leszögezte, az asszonynak meg kell küzdenie azért, hogy visszakapja őt.

Jani papa azt is nehezményezte, hogy neje nem vette el fiától az italt, hanem inkább vele együtt nyomta a piát estéről estére. „Tíz hete szinte mindennap isznak, lehet, hogy már rá is kaptak a piára… Marcit azonnal elköltöztetem, Kati mama pedig küzdhet azért, hogy visszaszerezzen. A szabósága két és fél hónapja zárva van, nem tudom, lesznek-e kuncsaftjai” – tette hozzá a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top