Sztárok

Kemény üzenet! Kik akarják eltüntetni Lilut a képernyőről?

Tizenhárom órával azután, hogy Lilu élő adásban megkérte Attilát, lehetőség szerint normális választ adjon a kérdéseire, megalapították az Anti-Lilu csoportot a Facebookon.

Kemény üzenet! Kik akarják eltüntetni Lilut a képernyőről?Ahogyan arról már beszámoltunk, Lilu élő adásban osztotta ki Attilát vasárnap este a kiválasztáson. Az összeférhetetlen férfi nem volt képes tartalmas választ adni a műsorvezető kérdésére, ugyanazt a játékot próbált meg játszani Liluval, mint a többi villalakóval. Egy idő után a műsorvezetőnél betelt a pohár. „Ide figyelj, Attila! Nem kell neked válaszolnod, játszhatod ezt a játékot a villában, de nem velem! Na menjünk is tovább” – mondta Lilu, majd a műsor további részében nem is nagyon foglalkozott a taktikus Attilával.

A nézők szerint a fiú két okból viselkedett így: az egyik, hogy ismét mindenki róla beszéljen – ez sikerült is neki –, a másik, hogy képtelen volt meghazudtolni önmagát.

Akárhogyan is, a férfi rajongótábora három részre szakadt. Vannak akik helyén kezelik a dolgokat és csak nevetnek egyet a műsorvezető és Attila szócsatáján. Mások szerint kedvencük túllőtt a célon, és igazán idegesítő, hogy folyton kitérő választ ad az élő adásokban. De van egy harmadik csoport is, akik tizenhárom órával az incidens után megalapították az Anti-Lilu klubbot. Szerintük a műsorvezető nem vette Attila poénját. Ez a maréknyi ember pedig nyomdafestéket nem tűrő módon szitkozódik Lilu ellen az internet. A 22 fős csoport célja, hogy Lilu ne legyen képernyőn.

Szerencsére a csoportot senki nem veszi komolyan, és valószínűleg már Attila is megbánta, hogy így viselkedett az este.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top