Sztárok

Két és fél év után szakított Tóth Gabi és Roli

A Blikk értesülése szerint szakított Tóth Gabi és párja. A hírt megerősítették, de nem nyilatkoztak. Információink szerint valósággal zaklatják a hírességet. A Bors szerint egy vízilabdázó legyeskedik az immár szingli énekesnő körül.

Két és fél év után szakított Tóth Gabi és RoliGabi párja, Roli a Blikknek annyit mondott: még friss a szakítás, nem szeretne róla beszélni. És Gabi sem volt bőbeszédűbb. „Ebben a témában egyelőre nem mondhatok semmit” – mondta az énekesnő. A Nők Lapja Café értesülései szerint Gabit a szakítása híre óta folyamatosan zaklatják az újságírók. Így a Megasztár egykori énekesnője a Facebookon azt kérte az emberektől, hogy most ne zaklassák, ne tegyenek fel neki kérdéseket, mert nagyon kellemetlen ez az egész számára.

A Bors úgy tudja, hogy két héttel ezelőtt tettek pontot kapcsolatuk végére, azóta az énekesnőt a vízilabdás Kásás Tamással látták együtt szórakozni. A bulvárlap értesülései szerint Gabi és Roli kapcsolatában, több alkalommal is volt rövidebb-hosszabb ideig tartó mosolyszünet. Egyesek szerint szakmai féltékenység is megmérgezhette a kapcsolatukat, hiszen Judy exének zenekara, a Holy Babies nem tartozik a magyar könnyűzenei élet élvonalába, míg Gabi nagyon kapós fellépő, a legnagyobb tévés csatornák hívják műsoraikba. Gabit legutóbb egy budai szórakozóhelyen az Olaszországban játszó vízilabdázó olimpiai bajnokkal bulizott, majd vele együtt távozott taxin a szórakozóhelyről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top