Sztárok

Az első fotó Kovács Ági féléves fiáról

Exkluzív képsorozat látható Kovács Ági csodaszép hat hónapos fiáról a legfrissebb Best magazinban. A kis Motyó a védőnő szerint egy hónappal túlnőtte kortársait, már nyolckilós és két foga is kinőtt.

Ági a Bestben arról mesélt, két hónapra volt szüksége ahhoz, hogy kialakítson kisfiával – vagy ahogy ő nevezi: Motyóval – egy fix napirendet. „Az első teendőm az volt, hogy leszoktunk az éjszakai evésről, mégpedig úgy, hogy Motyó nem kapott enni. Próbáltam őt álomba ringatni anyatej nélkül, s ezt pár nap alatt meg is szokta. Rájött, nem érdemes felkelni éjszaka. Aztán fokozatosan kialakítottuk a napi programunkat. Reggel zenét hallgatunk, és úgy tornázunk vagy jógázunk. Motyó imádja Halász Judit, az Alma zenekar és A kis Vuk dalait. Mindig ugyanabban az időben megyünk sétálni, aludni, szinte percre pontosan meg tudom mondani, hogy mikor kell ringatni ahhoz, hogy elaludjon” – olvasható a friss Bestben.

Az első fotó Kovács Ági fél éves fiáról

 

Vajon szeretné Ági, hogy sportoló legyen a gyermekéből?
Mennyi pluszkilót szedett fel a terhessége alatt Ági, és hogyan adja le azt?
Szeretne-e még egy gyermeket az olimpikon?

Minden kiderül a legfrissebb Best magazinból, exkluzív képekkel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top