Sztárok

Meleg férfihez ment hozzá a valóságshow-celeb

Kim Kardashian valóságshow-celeb férjéről kiderült, hogy igazából a férfiakat szereti. Persze a kamu esküvő után ezen már nem is kell csodálkozni.

Meleg férfihez ment hozzá a valóságshow celebKim Kardashian 72 napig volt Kris Humphries felesége. Eddig csak azt tudtuk, hogy egy tévécsatorna zsíros csekkje miatt rendezett esküvőt, de most már arról is szólnak a hírek, hogy a férfi, akivel Kim elvetette magát, igazából a férfiakat szereti.

Az amerikai Star magazin címlapon közölte, hogy a Kardashian családból származó információk szerint Kris bizony meleg, aki a nászút után hozzá sem nyúlt szexbomba feleségéhez. „Kim azt feltételezte, hogy Kris talán a saját neméhez vonzódik, mert az esküvő után soha nem akart ágyba bújni vele, és mindig a sportot nézte a tévében” – olvasható a lapban. Ellentmondásos feltételezések. De nyilván hallani fogunk még a 72 napos celebpárról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top