Sztárok

Békét kötött a TV2 két sztárja

ÖsszeEsküvők Erzsókban még mindig van harag, de megbocsát Reninek. Sziló édesanyja úgy gondolja, fia és a lány biztosan nem fognak szakítani. A múlt héten kizárt anyósjelölt nem a fiatalokért, inkább saját egészségéért aggódik.

Sziló édesanyja: Megbocsájtok Reninek!„A karácsonyt már biztosan együtt fogjuk tölteni. Félreteszem a haragomat, és Reni természetesen leülhet a családi asztalhoz” – mondja Sziló édesanyja, aki kizárásuk után két napig sírt. „Igazságtalanság, ami történt” – céloz rá, hogy fia Reninek adott pofonja miatt zárták ki őket. „Én már nem akarok többet csalódni. Az a két és fél hónap rettegésben telt, remegtem tőle, hogy megfeleljek az embereknek, és hogy senki se köthessen belém. Öt évvel ezelőtt mellrákkal műtöttek, és félek tőle, hogy az elmúlt időszak idegeskedésére ráment az egészségem. Jövő héten megyek kontrollra, remélem negatív eredményt kapok majd, hiszen egyelőre még nem vagyok gyógyultnak nyilvánítva.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top