Sztárok

Megverték Schobert Norbit!

Harmadjára is Schobert Norbi felesége lett az év elit edzője, a férfi azonban inkább büszke nejére, mintsem féltékenykedne rá. Úgy érzi ugyanis, tíz évvel ezelőtt ő fedezte fel Réka tehetségét.

Megverték Schobert Norbit!„Semmilyen féltékenység nincs bennem. Tíz éve elhatároztam, hogy Réka egyszer elnyeri ezt a címet, de akkor nem hitte el nekem. Három évvel ezelőtt én kaptam ezt a megtisztelő címet, azóta pedig folyamatosan Réka a legjobb” – meséli Norbi, aki saját bevallása szerint az elmúlt években többet foglalkozik az üzlettel, mint a mozgással. „Réka most éli fénykorát, míg én három évvel ezelőtt voltam a legjobb formámban. Nagyon büszke vagyok a feleségemre és a sikereire, és örülök neki, hogy annak idején volt szemem hozzá, és nem csak az érzelmek fűtöttek vele kapcsolatban – vélekedik Norbi, majd hozzáteszi: – Nem az az igazi siker, ha én elérek valamit, hanem ha a tanítványom teszi ezt. És mi egyébként is megosztjuk az életet!’” Norbi szavaiban valószínűleg senki nem kételkedik, hiszen nemrég házasságuk még egy félrelépést is kibírt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top