Sztárok

Feláldozta magát Kováts Vera!

Igazi dráma zajlott az X-Faktor színpadán, ahol szombat este Kováts Vera esett ki. A 16 éves lány annyira mély érzelmeket táplál Baricz Gergő iránt, hogy úgy tűnt, megkönnyebbült attól, hogy a fiút tartották versenyben.

Feláldozta magát Kováts Vera!Hónapok óta találgatják, hogy vajon Kováts Vera és Baricz Gergő együtt vannak-e. A szombati párbaj után, ahol egymással kellett megküzdeniük, Vera mély érzelmeiről mindenki meggyőződhetett. A párbaj alatt végig láthatóan a fiúnak szorított. Miközben a mentorokat hallgatták, mindössze egyszer tükröződött riadalom az arcán, amikor Malek Miklós azt mondta, hogy ő folytassa a versenyt.

Az őszinte aggodalom, hogy lelki társa kiesik a versenyből, könnyekig hatott mindenkit. Végül szinte örömmel vette tudomásul, hogy ő tér haza, de talán Geszti Péter szavai vigasztalták a legjobban. „Te vagy a holnap sztárja” – mondta a mentor. A 16 éves lány pedig minden bizonnyal nyitott kapukat dönget, hiszen hatalmas tehetségéhez kétség sem férhet, Baricz Gergő pedig egyelőre tovább küzdhet az X-Faktor színpadán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top