Sztárok

Kiszel Tünde képei a múltból

Az elmúlt tíz év legjobb, szinte már feledésbe merült képeit bányászta elő Kiszel Tünde jubileumi naptárjához. A díva vörösen, szőkén, férfiakkal és kutyákkal pózol a képeken – úgy tűnik, a rózsaszín kalapos Tünde és a domina jól megférnek egymás mellett.

Kiszel Tünde, ahogy még nem láthattuk! Fotó!Mégis készül idén is Kiszel Tünde-naptár. A díva tavaly a jubileumi, tizedik megjelenést követően azt mondta, nem tervez többet, de annyian megkeresték, hogy végül mégis beadta a derekát. „Annyian jelezték, hogy szeretnének rendelni, hogy nem tudtam nemet mondani a kedves közönségnek. Best of 2012 lesz a naptárom címe, idén az elmúlt tíz év legjobban sikerült képeit válogattuk össze a fotósommal, Kaszás Bencével. Fájt a szívem, mert annyi jó kép készült, hogy nehéz volt a szelektálás, de remélhetőleg mindenki elégedett lesz az eredménnyel.” Az időutazás hamarosan meg is jelenik, ezt pedig Tünde a születésnapi buliján ünnepli majd meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top