Sztárok

Fridi vezeti a milliomost?

Mivel Vágó István nem vállalta el a közkedvelt kvízműsor vezetését – hiszen a Story4-en lesz saját vetélkedője –, így az RTL Klub Friderikusz Sándort kereste meg, aki rábólintott az ajánlatra – írja a Blikk.

Fridi vezeti a milliomost?Miért is ne vállalhatná Friderikusz Sándor a Legyen Ön is milliomos vezetését, hiszen idén már nem számítanak rá a Megasztár zsűrijében. Az ily módon képernyő nélkül maradt showman kisujjában van minden, ami a televíziózáshoz szükséges. Mégis sokan meglepődtek azon, hogy Vágó nemet mondott, és a Story4-et választotta, ahol saját műsorral jelentkezhet.

A Blikk azt is feszegette, miért pikáns Fridi szerződtetése. A napilap emlékeztet arra, hogy alig öt évvel ezelőtt a csatorna vezetősége és Friderikusz még a Legfelsőbb Bíróság előtt álltak. Akkor az RTL Klub 320 millió forintot követelt a sztártól a Meglepő és mulatságos című műsor leadása körül keveredett vitában. A bíróság végül negyvenmillió forint megfizetésére kötelezte a tévést. Az RTL Klub és a tévés egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta az információt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top