Sztárok

Kamarás Iván játszik Brad Pitt zombifilmjében

Magánéleti és szakmai okok miatt költözött ki Los Angelesbe Kamarás Iván, és ha itthon van, igyekszik minden szabadidejét a fiaival tölteni. A színész elsőként D. Tóth Krisztának nyilatkozott arról, hogy szerepet kapott Brad Pitt Magyarországon is forgatott új filmjében.

Kamarás Iván játszik Brad Pitt zombifilmjében„Eljutottam egy olyan pontra, amikor már nem lehetett tovább kizsákányolni magam művészileg… Olyan élethelyzetbe kerültem magánemberként és szakmailag is, amikor már át kellett gondolnom, hogyan lépjek tovább” – árulta el Kamarás Iván a DTK Show-ban.

A színész két dolog miatt ingázik Magyarország és az Egyesült Államok között: a filmes munkák mellett hazavonzza két kisfia is. „Kintről csak interneten tudom velük tartani a kapcsolatot. Amikor itthon vagyok, annyi időt töltök velük, amennyit csak lehet” – mesélte a magánéletét közismerten féltve óvó Kamarás.

A népszerű magyar színész végül közel negyvenévesen döntött úgy, hogy újra a filmezés irányába fordul, és ennek érdekében Los Angelesbe költözik. Amíg a munkavállalási papírjait nem intézi el, addig várnia kell a nagyobb filmekre, de addig is több kisebb jelenetet is elvállal, és törekszik arra, hogy minél többet tanuljon a szakmáról. D. Tóth Krisztának azonban elárulta azt is, hogy szerepet kapott Brad Pitt Magyarországon forgatott World War Z című filmjében.

Saját bevallása szerint jó jelenete lesz, amivel nagyon elégedett, a részleteket először a kedd esti DTK Show-ban tudhatják meg a nézők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top