Sztárok

Katy Perry könyörög Rihannának, hogy menjen pszichiátriára

Az ősszel többször került kórházba Rihanna. Barátai nagyon aggódnak az énekesnő miatt. Katy Perry kijelentette: egy terápiás klinikára kéne befeküdnie azonnal, vagy ő lesz az új Amy Winehouse.

Katy Perry könyörög Rihannának, hogy menjen pszichiátriáraAmikor Rihanna kimerültsége miatt kórházba került, a hírek szerint meglátogatta őt kebelbarátnője, Katy Perry is. „Katy megmondta Rihannának, hogy lassítania kell, mert ez az életmód, amit folytat, sehová sem vezet” – nyilatkozta egy forrás az amerikai Star magazinnak. „Én vagyok a  legjobb barátnőd, és azt tanácsolom neked: gyere haza és pihenj, menj klinikára. Könyörgök neked” – ezt mondta állítólag Katy Rihannának.

„Rihanna vedel, minden éjszaka más klubban dorbézol, és hajnalban többnyire nem is tud magáról… Néhány napja sírva hívta fel Katyt, azt mondta, hogy elvesztette az irányítást az élete felett, és csak egy szerető fiút akar az élettől” – olvasható a Star magazinban.

A hírek szerint Katy Perry férje, Russel Brand szólította fel a nejét, hogy lépjen Rihanna ügyében. „Egyikük sem akarja, hogy úgy végezze, mint Amy Winehouse” – mondta a névtelen forrás.

Rihanna december 8-án csütörtökön Budapesten ad koncertet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top