nlc.hu
Sztárok
Baci Lingerie – webáruház a fehérnemű szerelmeseinek

Baci Lingerie – webáruház a fehérnemű szerelmeseinek

A világ egyik legszexibb fehérneműmárkája, az amerikai Baci Lingerie gondol azokra a vásárlóira is, akik nehezebben juthatnak el budapesti vagy győri márkaüzletükbe.

Ezért a karácsonyi ajándékvásárlás időszakához időzítve elindította magyarországi webáruházát : www.baci-lingerie.hu

A 2011-ben az év fehérneműjének választott Baci Lingerie webáruházában a teljes kollekció megrendelhető: az egyedülállóan széles fehérnemű- és harisnyaválaszték a világ egyik legpompázatosabb műszempilla-választékával is kiegészül.

Baci Lingerie - webáruház a fehérnemű szerelmeseinek

 

A Baci Lingerie az elmúlt két évben valósággal forradalmasította a világ fehérneműpiacát azzal, hogy luxusminőségű fehérneműit és harisnyáit a versenytársak árainak töredékért kezdte forgalmazni. Két szóban összefoglalható üzleti filozófiájának („Megfizethető luxus” – „Affordable luxury”) lényege, hogy nők milliói számára tegye lehetővé szerte a világon azt, hogy az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen csupán, hanem mindennapi viseletté válhasson. 

 

Baci Lingerie - webáruház a fehérnemű szerelmeseinek

 

Baci Lingerie – a legszebb karácsonyi ajándék!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top