Sztárok

Kováts Vera: “Azt súgta nekem Gergő, hogy…”

Valóban drámaira sikerült Baricz Gergő és Kováts Vera párbaja a szombat esti X-Faktorban. Mosolyok és könnyek érték egymást. A Nők Lapja Café pedig azt akarta tudni, mi történt, miután a stúdióban kialudtak a fények.

Kováts Vera: „Azt súgta nekem Gergő, hogy…”Baricz Gergő már az adás előtt érezte, hogy Verával kell majd párbajoznia. „Önkéntelenül is felmerült bennem, hogy milyen lenne, ha egy hozzám közel álló emberrel kell párbajoznom. Láttam az előző versenyekben, hogy az egymáshoz közel állók, mint például, Tarány Tamás és a Rocktenors, vagy tavaly Vastag Csaba és Vastag Tamás is párbajra kényszerültek. Mindkét eset az érzelmekre volt hangolva. Szerintem ez nem véletlen, valahogy úgy érzem, hogy az élet direkt produkálja ezeket a szituációkat” – mondta a szombati X-Faktor után Gergő, aki Verával együtt felkészült a búcsúra. Mégis zokogásban törtek ki, amikor a legvégén kimondták a lány nevét.

Mit súgtak egymásnak?

Verát sem lepte meg a közös párbaj, de őt is megviselték az események. „Örülök, hogy Gergő ejtett, ki mert mástól talán nem tudtam volna elviselni” – mondja a fiatal lány, aki azóta persze rengeteget beszélget Gergővel, de párbajt és a kiesés körülményeit nem akarják feszegetni. Az viszont sokakat érdekel, mit súgtak egymás fülébe. „Eredményhirdetés előtt azt mondta nekem Gergő: Nyugi, te mész tovább! Amikor kiderült, hogy én esek ki, akkor láttam, hogy kicsit megtört. Mondott még nekem valamit, de azt nem szeretném megosztani senkivel. Utána pedig alig akart elengedni. Azóta sem beszéltük meg igazán a kiesésemet. Talán nem is tudtuk, hogy mit mondjuk egymásnak” – emlékezik vissza a szombati napra Vera.

Kováts Vera: „Azt súgta nekem Gergő, hogy…”„Féltem Gergőt

Gergő nem csak megnyugtatásképpen súgta Vera fülébe azokat a szavakat. „Kegyetlennek éreztem magam, tényleg én akartam kiesni. Mert azt érzelmileg könnyebb feldolgozni” – mondja halkan a fiú, de mindketten tudják, ezen már tényleg felesleges energia rágódni. Vera persze Gergőnek drukkol mostantól. „Azért nem Muri Enikőnek, mert őt nem féltem, jó hangú énekesnő, nem véletlenül lett ő az év női hangja. Gergőt viszont féltem.” Gergő pedig megpróbál ehhez méltóan cselekedni a színpadon. „Úgy érzem, hogy Vera is azt várja tőlem, hogy minél jobb legyek” – mondja az énekes.

„Valójában a tervek miatt vagyok szomorú, amik már nem valósulnak meg

Vera a show után hazaköltözik a szüleihez, de még néha összeszorul a szíve, amikor egyedül marad az X-Faktor-lakásban. „Amikor átgondolom, hogy miket mondott az énektanárom és a mentorom, vagy a következő kisfilmem ötletei jutnak eszembe, összeszorul a szívem. Valójában a tervek miatt vagyok szomorú, amik már nem valósulnak meg” – meséli Vera.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top