Sztárok

VV Annamari találkozni szeretne a lányával

A vasárnap kiesett VV Annamari szinte már könyörgött a sajtónak, hogy ne zaklassák, ne keressék örökbe adott lányát.

VV Annamari találkozni szeretne lányávalVV Annamária 16 évesen adott életet egy gyermekeknek. Nem tudta volna egyedül felnevelni a picit, úgy döntött, az lesz a legjobb a babának, ha örökbe fogadják és egy szerető családhoz kerül. Annamari 77 napot töltött a villában, és villaléte alatt tucatnyi cikk született arról, hogy hol is lehet a most hatéves gyermeke, és vajon tudja-e, hogy az a hölgy a tévében a mamája.
Amikor Annamari szembesült a cikkekkel, így szólt: „Ő még csak egy pici gyermek, és nem akarom, hogy az életét tönkretegye a média. Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy hagyják őt békén! Én tudom, hogy hol van, mi van vele, de a nyilvánosságnak ehhez semmi köze” – mondta a Fókuszban a bénító tekintetű lány.

Annamari azt is hozzátette, ha a lánya elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi történt vele a múltjában, és szeretne majd találkozni vele, a vér szerinti anyjával, akkor nagyon boldog lesz. Nagyon szeretné látni örökbe adott gyermekét, de kivár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top