Sztárok

VV Fecó a villában veheti feleségül gyermekei anyját

VV Fecó, ha úgy alakul, akár a villa falain belül is feleségül veheti gyermekei anyját, Angélát. A nő már megbocsátotta Fecónak a hűtlenséget.

Fecó azért jelentkezett a VV-be, mert szerette volna bebizonyítani, hogy kibírja a kísértést, és igenis hűséges tud lenni szerelméhez, Angélához. Nem véletlen, hogy a férfi bizonyítani akart, hiszen egyszer már félrelépett, és megcsalta két fia anyját. Most úgy tűnik, Angéla visszafogadja a férfit, sőt akár hozzá is menne a villa falain belül, ha erre lehetőség adódna. „Az eddig látottak alapján azt mondom, hogy megbocsátok Fecónak, mert bizonyította, hogy minket szeret és többet nem lép félre. Nem vagyok féltékeny a villában lévő lányokra – habár mindannyian gyönyörűek –, mert úgy látom, Fecó csak úgy néz rájuk, mint egy barátra” – mondta Angéla a Fókuszban.

Az asszony hozzátette, habár már nyolc éve vannak együtt Fecóval és mindig is szerettek volna összeházasodni, erre nem volt eddig lehetőségük, mert anyagi helyzetük nem engedte. Annak ellenére, hogy Angéla hatalmas, filmbe illő lakodalmat szeretne, ha a készítők megengednék, akkor a villa falain belül is igent mondana Fecónak. Így elképzelhető, hogy megtörténik a Való Világ első esküvője, és Fecó hivatalosan elveheti Angélát a luxusbörtönben!

 
Az első esküvő a VV villában!
 
Az első esküvő a VV villában!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top