nlc.hu
Sztárok
Halász Judit: “Ma is bennem van a félelem”

Halász Judit: “Ma is bennem van a félelem”

Bátor nőnek tartja Halász Juditot Ómolnár Miklós. Az Esti Sztori műsorvezetője szerint itthon még tabutéma, nem szokás beszélni olyan súlyos betegségről, mint amin Halász Judit is átesett.

Halász Judit: Halász Judit: Halász Judit azt mondja: habár nem a daganatos betegség a kedvenc témája, mégis beszél róla azért, hogy az emberek megértsék, mennyire fontos eljárni a rendszeres szűrővizsgálatokra. „Azért beszélek, hogy a nők és az emberek bizony higgyék el: a szűrések fontosak! Mert ha én akkor nem megyek el, akkor nem így végződik a betegségem története. Az ilyen betegségeknél az ember nem hiszi el, hogy gyógyult. Így én is akkor beszéltem róla először, amikor a negyedéves kontrollokból végül félévesek lettek. Ma is bennem van a félelem a vizsgálatok alatt, pedig nem vagyok pesszimista. Nem ez a kedvenc témám: de mindenki vegyen egy mély levegőt és menjen el vizsgálatra” – mondta az énekesnő.

Esti Sztori, csütörtökön este a STORY4 műsorán!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top