nlc.hu
Sztárok
Fordulat: Fellázadtak a villalakók Csabáért

Fordulat: Fellázadtak a villalakók Csabáért

Lázadnak a villalakók! A furcsa csak az, hogy teszik ezt szinte egy emberként VV Csabáért, akit eddig Tujának csúfoltak!

Fordulat: Fellázadtak a villalakók Csabáért A kissé felfújt hőbörgés akkor tört ki, amikor az egyik nézői SMS-t olvasták fel a lakók. Az üzenet arról szólt, hogy bár valóban megszegte a Való Világ szabályait Csaba, de talán karácsonykor kivételt tehetnének a készítők és megengedhetnék a Tujának, hogy ő is kapjon üzenetet a családjától. A villalakók megjegyezték, hogy habár az előző szériában is volt ilyen erős büntetés – törtető Éva esetében –, azért mégiscsak megérdemelné Csabi azt a levelet. „Én most szeretném jelezni a nézők és a szerkesztők felé, hogy felajánlom a családdal való személyes találkozás vagy az üzenet lehetőségét karácsonykor Csabinak, és átruházom rá, ha lehetséges” – mondta Péter. A gonoszkodó törpe igencsak mindenkit meglepett a kijelentésével, ugyanis ő és Csaba mondhatni ősellenségek a villában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top