Sztárok

Gáspár Evelinnel fetrengett Rihanna a színpadon

Gáspár Győző lányát kiválasztotta Rihanna, így a Skin című dal alatt Evelin tapizhatta meg az énekesnő mellét.

Ahogyan azt korábban megírtuk: Gáspár Evelin is kapott hatvanezer forintos jegyet a nagypapájától a Rihanna-koncertre. Ezzel az extra belépővel pár tucat ember rendelkezett csupán, őket engedték be közvetlenül a színpad oldalához, így néhány centire voltak kedvencüktől. Az énekesnő minden koncertjén kiválaszt maréknyi szerencsést, akik egy-egy szám alatt fel is mehetnek a színpadra, és részesei lehetnek a show-nak. Skin című dala alatt például rendszeresen kiemel egy nézőt, akit leterít a díszleten. Nos, hogy ki volt ez Budapesten? Gáspár Evelin.

Riri bőrszerkójában ledöntötte Gáspár Győző nagyobbik lányát, majd Evelin kezeit a melleire tette, és nincs mit szépíteni: laza orgiát a színlelt a közönségnek, mármint az énekesnő! Pár másodperc után pedig mindketten eltűntek a süllyesztőben. „Még most sem fogtam fel! Pont engem szúrt ki a sok 1000 ember közül, tök véletlenül! Úristen! – olvasható Evelin Facebook-oldalán.

Egyelőre a budapesti esetről nincs fent videó, de a szerdai prágai koncertről igen! Ezt történt nálunk is:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top