Sztárok

Fábry Sándor milliókat bukik

Élő szerződése van az RTL Klubbal, a showman mégis a Magyar Televízióval tárgyal. Ráadásul producerét, akivel már 13 éve együtt dolgozik, kihagyta a közszolgálati televíziós megbeszélésekből – állítja a Bors.

Fábry Sándor milliókat bukikKovács Kristóf, Fábry producere korábban kijelentette, hogy nem menne a Magyar Televízióhoz, ezért Fábry állítólag egyedül ment, miután kiderült, hogy egyelőre nem indul műsora az RTL Klubon. A Bors információi szerint a showman annak ellenére próbál átigazolni, hogy jelenlegi csatornájával élő szerződése van, ezért az RTL Klub akár tízmilliós pert is a nyakába akaszthat. „Fábry teljesen önjáró lett, Kovács nélkül egyezkedik a Magyar Televízióval. Az pedig nyílt titok, hogy az Esti Showder producere korábban megfogadta: ő nem szerződik le az MTV-vel, mert rossz tapasztalatokat szerzett a köztévével. Fábry ráadásul élő szerződést rúg fel, ha átigazol a közszolgálati csatornához” – tette hozzá az informátor, aki azt is megjegyezte: Fábry egyenként keresi meg a korábban eltávolított munkatársakat, hogy csatlakozzanak hozzá az új show-ja elkészítéséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top