Sztárok

Balhé a VV-ben! Kirakták VV Verát a villából!

Vera addig kóstolgatta hétfő éjjel Attilát és Pétert, valamint a többi villalakót, hogy azok megunták az egyszeri pornós beszólásait, és kirakták cuccait a hálóból.
Pakolnak a fiúk
Pakolnak a fiúk

Nem aludhat a többiekkel VV Vera. A lányra egy hete rá sem lehet ismerni. Folyamatosan zrikálja a többieket, beszól nekik, igazi harci amazonnak titulálja magát. Attilánál és Péternél akkor szakadt el a cérna, amikor Vera „sárga fogú, csúnya fiú”-nak és „félszerzet”-nek kezdte csúfolni őket. A két fiú szerint Verával egyszerűen nem lehet élni, ezért egy cselhez folyamodtak. Összeszedték Vera padlón lévő cuccait a hálószobában, és kirakták a nappali közepére.

„Hozzátok ki az ékszereimet is a polcomról. Mindent pakoljatok akkor le!” – mondta Vera. A fiúknak sem kellett több. „Azt akarod, hogy hozzuk ki a cuccaidat? Rendben, akkor mindent eltávolítunk a hálóból!”

Attila és Péter akciójához csatlakoztak a lányok is, Eszter és Kinga visítva rohantak csomagolni. „Milyen szép rend lesz, hogy végre elmegy innen a szaunába élni” – nyugtázta Eszter. A villalakók 3 perc alatt csomagolták össze Vera cuccait egy fekete szemeteszsákba, majd kivitték a nappaliba. „Na, Vera! Mivel megkértél minket, hogy csomagoljunk össze, mi ezt teljesítettük. Itt van!” – mondta Attila, akit megfenyegetett később Vera. „Ha valami összetört, annak nagyon csúnya böjtje lesz!”

A villalakók egyébként ésszerűnek tartják, hogy Péter, aki bent lakik, benti szekrényt használhasson, míg Vera, aki már a szaunában vagy  a nyugiszobában alszik, ott is öltözködjön.

Vera ezután szétdobálta Péter ruháit a villa közepén, miközben a „pufi”, „büdös”, „kis pöcs”, „dömper”, „dagi” jelzőket kiabálta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top