Sztárok

Hatalmas pofont kapott VV Gergő

Nem ismerik el VV Gergő bokszgyőzelmét. Sokak szerint igazságtalanul kapta meg a lila kendőt a "Sittes", és ezzel szembesítették is a nézők!

Hatalmas pofont kapott VV GergőMég maga Gergő is elismerte vasárnap éjszaka, hogy ha ő lett volna a bíró, akkor bizony Csabát hozta volna ki a meccs győztesének. Egyetért ezzel Erdei Zsolt is, akinek véleményét egy SMS-író „becsempészte” a villába. A hétfő éjszakai közvetítésben ugyanis a nézői üzenetek között egy ilyennel is találkozhattak a villalakók: „Csaba! Erdei Zsolt szerint te győztél, szerintem ő látja a legjobban szakmailag! Gratulálok! Egy bokszoló!”

Csaba megköszönte mindenkinek, aki úgy látja, hogy ő érdemelte volna meg a lila kendőt. És azt ígérte, annak ellenére, hogy ismét párbajozni zavarták a villalakók, ő fog diadalmaskodni. Gergő önértékelésnek azonban láthatóan nem tett jót, hogy szembesítették: nem éppen megérdemelten lett védett…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top