Sztárok

Hoppá! Mi tudjuk, kik feküdtek össze a VV-ben

Két nővel aludt egy ágyban éjszaka VV Attila. Az összeférhetetlen fiú addig taktikázott, hogy végül minden nő őt akarta.

Hoppá! Mi tudjuk kik feküdtek össze a VV-benAttila kijelentette kedden este, hogy ő bizony az éjjel Esztivel szeretne aludni. A „kalapácsember” hű maradt ígéretéhez és éjjel az ügyvédnő mellé bújt be az ágyba. Eszter és Attila meghitten beszélgettek az ágyban, Eszti hosszú percekig simogatta a férfi karját. Nem sokkal ezután megérkezett a hálóba Kinga is. A szőkeségnek VV Csaba mellett van a hálóhelye, ám furcsa módon kijelentette: ő most mégis Eszter mellett akar aludni.
„Menj az én üres ágyamba, Kinga, mert Eszti ma mellettem alszik. Nincs már hely” – mondta Attila, aki érezhetően észrevette a szőkeség féltékenységét. „Ha te Esztivel alszol, akkor én is, mert Csabi részeg, mellé nem fekszem” – reagált Kinga, majd ágyneműivel és plüssállatkáival együtt befeküdt Eszter és Attila mellé.

Az összeférhetetlen férfi nagyon nyeregben érezte magát. Valószínűleg egész életében nem kapott ekkora figyelmet a hölgyektől. Egyik oldalán Eszter ölelte, másik oldalán Kinga simogatta a kezét. Majd Attila levette kezét Kingáról, és csakis Esztivel foglalkozott. Kinga fél órával később már egy üres ágyba feküdt, és magára hagyta az ügyvédnőt és az összeférhetetlent. Attila ekkor közel hajolt Esztihez, és elsúgta neki, mit is érez Kinga iránt. „Az egyik felem nagyon ragaszkodik Kingucihoz, és ez megrémiszt. A másik felem pedig folyton azt mondja: mennyire amatőr vagy te, Attila. Ha belegondolok, hogy azok után is odáig vagyok érte, ahogy beszélt velem, hányingerem van…” – kezdte Attila. Majd hozzátette: azt hitte, hogy Kinga egy okos lány, de most már tudja, hogy csak nagyon szerethető. „Az én helyzetemben nehéz kezelni ezt az egészet…” – zárta le Attila.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top