Sztárok

Üzenetet csempésztek be VV Eszternek

Titkos üzenetet csempészett be VV Eszter édesanyja lányának. Ezzel nem szegett szabályt, hiszen a készítők nem tudták, ki küldte a "furcsa" SMS-t.

Üzenetet csempésztek be VV Eszternek

„Drága Eszterke! Luca-napra azt kívánom, hogy teljesüljön minden álmod! Szeretünk és büszkék vagyunk rád! Ágika” – olvasták fel a villalakók a nézők által küldött üzeneteket. Csakhogy ezt nem egy néző, hanem Eszter mamája küldte, akit maga az ügyvédnő leplezett le. „Ezt az anyukám küldte! Csak anyukám hívom Lucának… Köszönöm, mamikám!” – sírta el magát Eszter.

A villalakók egyébként különböző módon jeleznek rokonaiknak. VV Gergő már beköltözése óta egy labdát szorongat. Ezt a labdát attól a bizonyos Csillától kapta, akivel nyáron kezdődött a románca. Hasonlóan üzen barátainak, rokonainak VV Eszter is, aki még a beszavazóshow előtt minden ismerősétől kölcsönkért valamit. Fülbevalót, nyakláncot, papucsot… amelyik csecsebecsét viseli adott napokon, épp arra az illetőre gondol. Mint megtudtuk, édesanyjától egy kendőt kért. Ha azt hordja, azzal üzeni mamájának, hogy hiányzik neki.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top