nlc.hu
Sztárok
VV Kinga összeugrott Verával éjjel

VV Kinga összeugrott Verával éjjel

Nem csak Csabáról szólt a szerdai kiválasztás. A VV készítői levetítették a lakóknak az elmúlt pár hét eseményeit, Vera és a többi játékos konfliktusait. A kisfilm után Vera és Kinga egymásnak ugrott.

VV Kinga összeugrott Verával éjjelVera úgy nyilatkozott a konfliktusokat lejátszó kisfilm után, hogy folyamatosan kapja a megjegyzéseket, egy ördögi körbe került, ahonnan nem tud kiszállni. Erre Kinga olyan arckifejezéssel reagált, mintha most érkezett volna a Muppet Show-ból. Természetesen ő is elmondhatta a véleményét, és nem kegyelmezett Verának. „Vera megbolondult! Három hónap után eljutottunk idáig, hogy az ideg-összeroppanás szélén áll szegény. Tulajdonképpen nem tud társas lényként viselkedni, mindig beleköt valakibe. Nem lehet vele beszélgetni sem, mert minden második mondatában elhangzik az, hogy ő itt a legőszintébb ember és mi hazugok vagyunk. Nemhogy nem normális, még beszélgetni sem lehet vele!” – fakadt ki Kinga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top