Sztárok

Sokkot kapott VV Fecó az esküvőn – fotók

Álmában sem gondolta VV Fecó, hogy teljesül az álma és Angéla megbocsájt neki. Az már csak hab a tortán, hogy csütörtökön összeházasodhattak.

A nászra a villában kerül sort. A villát erre az alkalomra a többi lakó feldíszítette, minden játékos elegáns ruhát öltött, majd felsorakoztak az udvaron. Fecó ekkor lépett ki a nyugiszobából, de nem értette, mi zajlik körülötte. Valósággal sokkot kapott, amikor meglátta gyermekei anyját, Angélát, hatalmas, fehér, esküvői ruhában az udvaron. Fecó csak a szertartás előtt tudta meg, hogy Angéla megbocsátotta hűtlenségét, és egy titkos esküvő keretein belül hozzá megy feleségül.

Angéla és Fecó kaptak pár percet kettesben, és a férfi formálisan is megkérte Angéla kezét, aki a nász előtt elbizonytalanodott. „Megfordult a fejemben, hogy nem is csinálom végig ezt az egészet, mert nem bírnám elviselni, hogy a többiek tudatosan tönkreteszik az esküvőnket” – mondta el Angéla a Blikknek a nő.
A nászt persze megtartották. A villalakó tanúja Csaba volt, míg Angéla Fecó unokatestvérét hívta segítségül. A koszorúslányok Kinga és Seherezádé voltak, és persze az összes villalakó részt vett a ceremónián. 

A teljes esküvőt este láthatod az RTL Klubon, valamint egy hosszabb beszámolóval jelentkezünk mi is, este!

 
Sokkot kapott VV Fecó az esküvőn - fotók
 
Sokkot kapott VV Fecó az esküvőn - fotók

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top