Sztárok

Ezért nem nyerhet Muri Enikő

Hiába kampányol táblákkal Nagy Feró, a Blikknek azt mondta: tudja, hogy miért van veszélyben mentoráltja.

Ezért nem nyerhet Muri Enikő„Minden műsorban kinyírják a lányokat” – állítja Nagy Feró, akinek érvelése nem feltétlenül alaptalan. Az RTL eddigi összes „szavazós” műsorát férfi versenyző nyerte meg (VV1: Mészáros Szabolcs, VV2: Vitkó László, VV3: Miló, Csillag születik 1: Utasi Árpi, Csillag Születik 2: Tabáni István, X-Faktor 1: Vastag Csaba, VV4: Nagy Alekosz, Csillag születik 3: László Attila).

„Tavaly is javasoltam, hogy pozitív megkülönböztetést kapjanak a női versenyzők, mert nekem is feltűnt, hogy csak a fiúk nyernek, és minden műsorban nyírják a lányokat rendesen” – mondta Feró a Blikknek. A mentor szerint a versenyben ráadásul ugyanannyi lánynak és fiúnak kellene lennie.

Kolosi Péter, az RTL programigazgatója elmondta: csakis a véletlen műve, hogy ennyi férfi nyert. Hozzátette: számos hölgy jutott már el a fináléig, de végül a nézők mindig a fiúknak szavaztak bizalmat. Felhívta azonban a figyelmet a Celeb vagyok, ments ki innen! győzteseiről, akik hölgyek voltak (Keleti Andrea és Falusi Mariann), valamint a Survivor 1 győztesére, Tündére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top