Sztárok

Már tudják a villalakók, hogy Vera pornózott

Nem lepte meg a már kiesett villalakókat, hogy VV Veráról előkerült egy felnőttfilm. Vera egy castingon járt, és ott kényeztette az operatőrt perceken keresztül – ez már senki előtt nem titok.

Már tudják a villalakók, hogy Vera pornózottNem csak VV Vera családjához és a tévénézőkhöz jutott el Vera egyszeri felnőttfilmjének híre. A már kiesett játékosok is szembesültek az érzékeny lelkű lány múltjával. „Egy teljesen más Verát ismertem meg, akit nagyon kedveltem. Nem tudok magamhoz térni a filmben látottak után. Verának két énje van, de ennyire?!” – nyilatkozta egy hetilapnak VV Shadi.

Annamari csak annyit fűzött hozzá a hírekhez, hogy hányingere van Verától, ezt azonban nem nevezhetjük pártatlan véleménynek, hiszen Vera hagyta kint a párbajon. Cristofel állítása szerint már a játék elején megmondta Verának, hogy bizony neki „pornós feje van”. Hogy ez a megérzése lehet-e a még játékban lévő VV Attilának, nem tudni, de tény, hogy az összeférhetetlen fiú is többször utalt Verának arra, hogy ő bizonyára pénzért nyújt testi örömöt másoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top