Sztárok

Botrányt okozott volna a kiesett Baricz Gergő

Baricz Gergő még a szombati adás előtt úgy nyilatkozott a Borsnak: ha ő nyerné meg a versenyt, bizony hatalmas botrány lenne az országban.

Botrányt okozott volna a kiesett Baricz GergőBaricz Gergő mintha el sem mert volna játszani a gondolattal, hogy meg is nyerheti az X-Faktort. Többször beszélt arról is, hogy Keresztes Ildikó sokkal jobban hitt benne, mint ő magában.

„Szerintem egy borzasztó nagy botrány törne ki az egész országban, ha én nyernék – nyilatkozta még a szombati adás előtt Gergő, akinek végül búcsúznia kellett a műsortól a döntő előtt. Tele lenne a sajtó az üggyel, és csalásról beszélnének az emberek. Nehéz dolog ez… Úgy gondolom, hogy akárhogy is nézzük, ez egy olyan verseny, ahol szavazatok alapján mennek tovább az énekesek. Ez ellen utólag senki nem tehet semmit, és ezt el kellene fogadniuk a fanyalgóknak is. Kár emiatt gyűlölködni vagy gúnyolódni. A rosszindulatú vélemények hangoztatói szavazhattak volna a műsoridő alatt a kedvenceikre, és akkor talán a kedvük szerint történtek volna a dolgok” – mondta Baricz, aki a többiekkel együtt ott lesz az Aréna-beli koncerten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top