Sztárok

Ezért nem fog újra zsűrizni Mester Tamás a Megasztárban

A hírek szerint Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Caramel lesz a tavasszal visszatérő Megasztár új zsűrijében. De vajon Mester Tamás miért nem vállalta? Megkérdeztük!

Ezért nem fog újra zsűrizni Mester Tamás a MegasztárbanA TV2 tehetségkutatójának negyedik és ötödik szériájában is zsűrizett Mester Tamás énekes-zenész. De miért nem vállalta az újabb évadot? Megkeresték, vagy egyáltalán nem is gondoltak rá? Az S.O.S. Love című mozi premierjén erről kérdeztük Mester Tamást. „Sokáig beszélgettünk arról, hogy legyek-e benne a zsűriben, amikor még csak az első két zsűritag nevét tudtam…” – kezdte a zenész, aki végül úgy döntött, nem lesz ítész az új Megasztárban. Viszont mint segítő, mint háttérember lehetséges, hogy részt vesz majd a műsorban. Arról pedig, hogy hogyan tud megélni ennyi zenész ebben az országban, sajátos, de mindenképpen figyelemre méltó véleménye van! A teljes riportot megnézhetitek videónkban!

Karácsonyi receptek, dekor- és ajándék tippek a Nők Lapja Café Advent oldalán! Kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top