nlc.hu
Sztárok
VV Péter megfenyegette Csabát éjjel

VV Péter megfenyegette Csabát éjjel

Kinga úgy érzi: meggyengül az Attila–Péter szövetség most, hogy Veronika kiesett. Ezt pedig a fiúk tudomására is hozta, akik azonban bosszút akarnak állni a plasztikázott lány kiesésért.

VV Péter megfenyegette Csabát éjjelAttila és Péter már most a két hét múlva aktuális párbajon gondolkodnak. Hiába tűnik úgy, hogy a taktikájuk lehet a vesztük, nem hagyják abba VV Csaba zrikálását. Egyszerűen szeretnék őt kitenni a villából. „Még két heted van a következő párbajig, és hogy hülyeségeket beszélj” – mondta Péter mosolygó arccal Csabának az este folyamán.
Attila pedig megpróbálta meggyőzni Kingát, hogy legyen a szövetségesük, és a jelrakásnál álljon az ő oldalukra. „A jelemnek van helye. Oda teszem, ahová én akarom… Egyébként szerintem Pétert nagyon megzakkant Veronika kiesésétől” – mondta Kinga Attilának. Az összeférhetetlen fiú szerint minden megy tovább, és Péterrel még jobban összetartanak, mint ezelőtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top