Sztárok

Tiszavirág-életű VV-hősök

Idén is sorra vesszük, mi történt 2011-ben a sztárvilágban. Május elején Alekosz – aki már nem VV, hanem ÖsszeEsküvők családnévre hallgat – megnyerte a VV4-et. A műsorból korábban kiesett játékosok pedig kínos vagy kevésbé cikis tetteikkel próbálták bevésni magukat a nagy magyar celeblistába.

Tiszavirág életű VV hősök nyomábanÖsszetáncolt luxuskocsi
Már lassan két hónap is eltelt azóta, hogy nem hallhattunk semmit VV Szandikáról. A VV4 vastagszájú szőkesége még a VV5 kísérőműsoraiban sem tűnik fel, pedig májusban még kétnaponta kerülhetett a címlapra. Írtak a boldog szerelmi életéről, a szakításról, a pénztelenségről, vagy épp arról, hogy a hakniknak hála, Szandika vehetett magának egy luxusautót. A plasztikcica májusban még háromórás műsorszámot adott elő, amelynek keretein belül vetkőzött is, és a vendégek olykor a kebleit is megfoghatták. „Világéletemben erre a kocsira vágytam, ezért amióta kijöttem a villából és fellépni járok, minden forintot megfogtam. Két mániám van: a plasztika és a kocsik” – nyilatkozta akkor Szandika.

Az erotika fogságában
A VV4 ezüstérmese, Jerzy hatalmas tervekkel vágott bele a nagybetűs celebéletbe. Idén májusban még arról beszélt, hogy gasztronómiával, sporttal, chippendalezéssel, modellkedéssel szeretne foglalkozni. „Persze ha kapnék egy olyan állásajánlatot, amiért megérné otthagyni a hétvégi chippendale-t, akkor feladnám egy jobb munka reményében azt, hogy puskával rohangáljak a színpadon” – nyilatkozta hét hónappal ezelőtt a fiú. Hogy mennyire jöttek össze a nagyszabású tervek? Nos, Jerzy a hírek szerint egészen az Erotika kiállításig jutott, ahol fellépett és felszedett egy pornószínésznőt is, akit gyorsabban dobott, mint hogy megjegyeztük volna a hölgy nevét. 

Tiszavirág életű VV hősök nyomábanJótékony celeb lett
VV – exkommandós – Laci pánikrohamai miatt adta fel a játékot. A férfi villaléte során többször hangoztatta: a szerepléssel az a célja, hogy minél több gyereken, nagycsaládoson tudjon segíteni. Jótékonykodni akart és egészséges életre nevelni a fiatalokat. Tartotta is a szavát, hiszen májusban VV Laci nagy családi sportnapot tartott. Laci villabeli barátnője, VV Anikó többször mondta könnyes szemmel a kamerába, hogy csatlakozni szeretne majd kiesése után Laci jótékonykodásához. Nos, Anikó nem vett részt a rendezvényen, de Béci, Gigi, Zsófika, Gombi és Leonidasz igen. Laci ezután éttermet nyitott, amit pár nap után bezárattak, majd újra kinyitottak. Kiment a Szigetre is, ahol Zsófika népszerűsítette a menüsort, de ez sem hozott átütő sikert. Utolsó hírünk Laciról az, hogy hiteltörlesztési gondjai miatt el akarja adni a házát.

A nagy szerelmi háromszög
Kétségkívül a leginkább VV Zsófika és VV Anikó írták be magukat a nagy magyar celeblétbe. Miután Zsófika kiesett a játékból, csináltatott magának új melleket, majd írt egy Rágógumi című dalt, amit a magyar zenei élet legminősíthetetlenebb darabjának tartanak. Ezután – vagy eközben – Zsófika összejött Istenes Bencével, de a fiút inkább Zsófika fekete hajú barátnője, VV Anikó érdekelte. Így hát Anikó és Bence összeállt, és bár a mai napig nem nyilatkoznak szerelmükről, állítólag már együtt is laknak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top