Sztárok

Jövőre házasodott volna Caramel?

Néhány hete jelentette be a Megasztár 2 győztese, Caramel, hogy szakítottak barátnőjével. Pedig most a Story magazin legfrissebb számában arról mesél, hogy már gyermeket akart.

Caramel 18 éves barátnője szült volna gyeremket„Attól a pillanattól kezdve, hogy megismertem Szilvit, azt éreztem, hogy gyereket szeretnék tőle. Tudtam, hogy nagyon fiatal, még csak most 18 éves, de hittem abban, hogy egy-két éven belül készen lennénk családot alapítani. Ettől az érzéstől nem tudtam szabadulni, és tudom, hogy ő vállalta is volna a gyereket. Ha mi együtt maradunk, valószínűleg jövőre már összeházasodunk, és babánk is születik” – mondta keserédesen Caramel a Story magazinnak. Az énekes azt mondja, nem egy illúziót kergetett, ő tényleg apuka szeretne már lenni. „Tudtam, hogy ha szakítunk, akkor megint éveket várok, mire felépítek egy kapcsolatot, ami olyan bizalommal, szeretettel, őszinteséggel fog működni, aminél nyugodtan mondhatjuk, hogy összekötjük az életünket” – zárta le az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top