Sztárok

Kórházba kerültek a hírességek

Idén is sorra vesszük, mi történt 2011-ben a sztárvilágban. A nyár első hónapja számos ismert embernek betegséget hozott.

Kórházba kerültek a magyar hírességekLelki problémák
Május végén került egy vidéki szanatóriumba Détár Enikő. A színésznő június 3-án már otthon lábadozott. Enikő férje, Rékasi Károly úgy döntött, hogy hazaviszi a kórházból feleségét, mondván: jobb helye lesz családi körben, mint egy rideg szanatóriumban. Détár májusban került egy vidéki pszichiátriára, a munkahelye elvesztése és édesanyja betegsége miatt érzett stressz miatt újra rosszul lett és idegei felmondták a szolgálatot.

Stohl András két tárgyalás között az országot járta, ahol gyerekeknek tartott előadásokat. Az egyik ilyen előadáson június 7-én, így beszélt: „Nem vagyok sem drogos, sem alkoholista, de egy büdös féreg voltam” – mondta a gyerekeknek Stohl a tettéről, és arra is kitért, hogy mindez milyen hatással volt a családjára. „A középső lányom, Rebeka, nagyon érzékeny. Erős fejfájás gyötörte akkor is, amikor elváltunk a feleségemmel, akivel a mai napig kitűnő a kapcsolatunk. Elmentünk pszichológushoz, pszichiáterhez is, ahol azt mondták, hogy a fejfájás ebben a korban leginkább lelki eredetű. Nem tudom, hogy fogja elviselni, ha börtönbe megyek. Amikor kiderült, hogy első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kaptam, együtt sírtunk mindannyian…”
Kórházba kerültek a magyar hírességekBálint Antónia nehezen viselte, hogy valóságos háború alakult ki közötte és kislánya édesapja, Földesi-Szabó László menyasszonya között. Június 15-én a hírek szerint Antónia igen rossz állapotba került a történtek miatt. „Van úgy, hogy összeesem az utcán, minden ok nélkül… Próbálok nem megijedni, hanem úgy felfogni, hogy azért esem össze, hogy aztán tudjak honnan felállni” – mondta akkor Antónia.

Súlyos műtét

Június 28-án hajnalban jött a hír, hogy meg kellett operálni a Mokka műsorvezetőjét. A 32 éves Demcsák Zsuzsán másfél héttel korábban végeztek el mandulaműtétet, akkor úgy tűnt, minden rendben van. Azonban pár nappal később egyik hétfő éjszaka a műsorvezető torka bevérzett, ezért került sor újabb műtétre. Demcsák később kihangsúlyozta: nem orvosi hiba miatt került újra a kórházba. „A gyerekek nem tudták, mi történt, azt mondtuk nekik, hogy dolgozom, nehogy megijedjenek” – nyilatkozta Demcsák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top