Sztárok

Wolf Kati: “Nem tudtam segíteni a lányomon”

Minden anya rémálma, hogy a gyermeke szenved, és ő semmit sem tud tenni. Pár napja Wolf Kati átélte ezt a helyzetet. Janka lánya éjszaka rosszul lett, s ő hiába telefonált, a segítség csak nem jött… – írja a Best.

Wolf Kati: „Nem tudtam segíteni a lányomon”Az énekesnő nagyobbik lánya egyik pillanatról a másikra lett rosszul. „Borzasztó volt így látni a lányomat! Az édesapjával hajnali kettőkor úgy döntöttünk, hogy orvost hívunk hozzá. Telefonáltam az ügyeletre, kértem, hogy jöjjenek ki, mert a köldöke körüli területet fájlalja, ami alapján akár vakbélgyulladása is lehet. Szinte letaglózott, amikor a vonal túlsó végén azt felelték, hogy ha akarom, vigyem a gyereket kórházba, de akár meg is várhatom a reggelt, mert nem tudnak kijönni. Azt az érzést nem kívánom senkinek…” – mondta a Best magazinnak Wolf Kati. „A segítséget végül a házi gyermekorvosunktól kaptuk meg, akit mi csak úgy hívunk, hogy a földre szállt angyal…”
Néhány hete Wolf Kati egyébként épp így nyilatkozott a Nők Lapja Cafénak: „Szenvedek, ha a gyerekeim betegek. Egyet köhögnek a lányok, és már kész vagyok… Ez a legnagyobb feladat nekem: megszokni, hogy az ember olyan szinten aggódik a gyermekeiért, amit a szülés előtt nem is ismert.”

Az interjú folytatása a legfrissebb Best magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top