Sztárok

Kiderült, kit támogat Gönczi Gábor

A Fókusz műsorvezetője két évvel ezelőtt olvasta el egy tizennégy éves kislány segélykérő levelét. Azóta támogatja a lányt és családját.
Gábor zenekarával karácsony utolsó éjszakáján tucatnyi sztárral lép színpadra
Gábor zenekarával karácsony utolsó
éjszakáján tucatnyi
sztárral lép színpadra

A kamaszlány ruhákat kért Gábortól a levélben. Édesapja elhagyta őket, édesanyja pedig évek óta nagyon beteg, dolgozni sem tud, ő pedig a testvérével nagyon fázik, s nincs pénzük fára, élelemre… „Egy percet sem gondolkoztam rajta, azonnal tárcsáztam a feleségem, Csilla számát, és mondtam neki, szedje össze azokat a ruhákat, amelyekre nincs szükségünk, vegyen elő élelmiszereket a kamrából, mert még aznap meglátogatjuk ezt a családot” – ecsetelte Gábor a Story magazinban. „A kis levélíró nyitott ajtót, és ahogy meglátott bennünket, szó szerint földbe gyökerezett a lába. Azt hajtogatta, »nem hiszem el, hogy teljesült az álmom« – emlékezett vissza a műsorvezető, aki tüzelőre is adott pénzt a családnak. De azóta sem vette le róluk a szemét. Keresett az édesanyának orvost, a nagyobbik gyereknek munkát…

A cikk folytatását megtalálod a Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top