Sztárok

Brutálisan átváltozott Gáspár Evelin

Éves bulvárkrónikánk 8. részében az augusztusi tinisorsokkal foglalkozunk. Gáspár Evelin lefogyott, Szorcsik H. Viki bejelentette, hogy terhes, Lola pedig kés alá feküdt.

Brutálisan átváltozott Gáspár EvelinA bombázó Gáspár lány
Augusztusban mindenki a lefogyott Gáspár lányról beszélt. Evelin büszkén mutatta meg a világnak bomba testét, az egyik közösségi oldalra fürdőruhás képeket töltött fel magáról. Gáspár Győző nagyobbik lánya néhány hónap alatt adott le 20 kilót. Evelin márciusban kezdett diétázni és edzeni, mellette egy étrend-kiegészítő tablettát is szedett. „Nem kell rosszra gondolni, ez egy természetes anyagokból készülő pirula” – magyarázta Evelin. Elmondta, hogy nagy erőt ad neki Dukai Regina is, akinek ha megnézi a fotóit, mindig rájön, hogy olyan alakot szeretne, mint a modell.

19 éves kismama
Augusztusban jelentette be a Jóban Rosszban tizenkilenc éves szereplője, Szorcsik H. Viki, hogy kisbabát vár. A sorozatbeli Bencsik Beánál hamar jött a gyermekáldás, hiszen alig fél évvel az örömhír előtt jött össze a huszonhat éves párjával.  A sorozatsztár lemondott a cigiről a baba miatt. Viki január elejére, december végére várja a kisbabáját. Helyét másik színésznő vette át a sorozatban.

Brutálisan átváltozott Gáspár EvelinPlasztika, de nem úgy…
A fiatalok egyik kedvenc hazai énekesnője, Lola augusztusban beszélt arról, hogy kés alá fekszik. „Lehet, hogy elmegyek egy olyan orrplasztikára, amivel az orrsövényemet teszik helyre, de ennek külső jelei nem lesznek. Voltam egy konzultáción, ahol elmondták, hogy csak bedugnak valamit az orromba. Ez a beavatkozás jót tenne, mert mostanában vettem észre, hogy nem teljesen úgy működik az orrom, ahogy kéne, és sok betegség is kialakulhat emiatt. De a műtétnek semmilyen szépészeti célja nincs” – mondta Lola.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top