Sztárok

Fél éve készült az öngyilkosságra Mary Zsuzsi

Pályatársai közül sokan tudták, hogy depressziós volt – írja a Blikk.

Fél éve készült az öngyilkosságra Mary ZsuzsiVolt férje, Klapka György szerint volt benne hajlam az öngyilkosságra: Mary Zsuzsi korábban is próbált már önkezével véget vetni az életének. Harminc évvel ezelőtt vágta fel először az ereit Münchenben, akkor Klapka mentette meg, de azóta is – exe elmondása szerint – többször emlegette, hogy nincs értelme az életének.

Az énekesnő – aki jó két éve még viccelődött is a halálával – vélhetően képtelen volt feldolgozni, hogy pajzsmirigybetegsége miatt 40 kilót hízott. „Tudtuk, hogy zavarja a betegsége és a súlya, mert több mint 100 kilósra hízott, de nem látszott boldogtalannak” – mondta Klapka, aki szerint ingadozó volt Mary Zsuzsi hangulata. Az utóbbi fél évben azonban úgy látta, hogy az énekesnőt semmi sem tette már boldoggá, nem bírta, hogy a teste eltorzult, emiatt pedig a lakásába zárkózott be. Szenes Andrea szerint Zsuzsi csak azt akarta jelezni, hogy szeretetre, figyelemre, törődésre vágyik, nem akart igazán meghalni, hiszen tette előtt szólt a testvérének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top