Sztárok

Hoppá! VV Annamari nagy bejelentése

Ahogyan azt a Nők Lapja Cafe először megírta: modell volt korábban a bénító tekintetű egykori villalakó, VV Annamari. A lány most nagy bejelentést tett.

Csak kevesen tudják, hogy Annamari már tizenöt évesen modellkedett, mint a Fókuszból kiderült, nemcsak itthon, hanem külföldön is. A jelenleg 92-72-92-es méretekkel rendelkező, 62 kilós lány pedig úgy tervezi: ismét modellkedni fog. Igaz, ehhez még le kell adnia pár kilót, illetve izmosodnia kellene.
A villában Attila által csak „ocsmány”-nak hívott lányra pedig igényt tart a modellszakma. Régi menedzsere szerint ugyanis Annamari igazi kaméleon. De egykori mentora, Sütő Enikő is úgy tartja: Magyarországon pont az olyan lányokat keresik, mint Annamari. Ugyanakkor még finomítania kell a mozgásán, és picit fogynia kell. A lány pedig eldöntötte, hogy újra kezdi a modellkedést, és minden tanácsot megfogad, hogy újra bombázó legyen.

Hoppá! VV Annamari nagy bejelentése
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top