Sztárok

Bizonyíték! Ezért menekült Mary Zsuzsi

Sokan nem értik, hogy miért rejtőzködött Mary Zsuzsi a külvilág elől. Igaz, hogy a 64 évesen is csinos énekesnő az utóbbi hónapokban elhízott, de egy betegség miatt jöttek fel a pluszkilók. Nem tehetett róla, ő mégis szégyenkezett. Megtudtuk, hogy miért!

Bizonyíték! Ezért menekült Mary ZsuzsiHatvannégy évesen is húszéveseket megszégyenítő külsővel rendelkezett Mary Zsuzsi. De vajon hogyan érezhette magát a mindig hiú híresség, amikor egy betegség miatt százkilósra hízott? Korábban az ország legszexisebb lába címet is birtokló énekesnő képtelen volt elfogadni ezt a fajta átváltozást. Nem tudott a tükörbe nézni, szégyenkezett és rettegett, hogy az emberek ítélkeznek majd felette, vagy esetleg kigúnyolják.
Ezt bizonyítja az is, hogy Zsuzsi tavasz óta nem töltött fel magára friss képet az internetre. Viszont nap mint nap szembesült számos fiatal férfi bókjával a világhálón. A hölgyek szépségtippet kértek tőle, a férfiak pedig randevúra hívták, és alakját dicsérték.

„Egyszerűen nagyon lenyűgözők a fényképeid, jól nézel ki minden képen!” – írta egy férfi az énekesnő közösségi oldalára korábban. „Kedves Zsuzsa! Köszönöm, hogy elfogadtál! Kérek szépen néhány szépségreceptet!” – írta egy hölgy.

Hát ezért rejtőzködött Zsuzsi. Ezért menekült. Mert az emberek szemében így élt. Csak ő szembesült minden nap a tükörben az új alakjával. A legnagyobb baj csak az, hogy nem hitte: az emberek így is szerették volna. Hogy a külső nem minden!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top