Sztárok

Ilyet még nem láttál a Való Világban – fotó

Azt eddig is tudtuk, hogy mekkora mocskot képesek előállítani a villalakók, ha elengedik magukat, de a csütörtök éjszakai bulizásnál elszabadult a pokol!

Nagyon jól sikerült a csütörtök éjszakai buli a villában. Először négy táncos-mixer lány hozta hangulatba a – leginkább a férfi – villalakókat, majd az ő távozásukkal a játékosok bezsúfolódtak a konyhába, és a mosogatónál, a tűzhelynél és a hűtőnél táncoltak. Míg Kinga gumicsizmában ropta a konyhapult tetején, addig Csabika sportcipőben, Eszter pedig mezítláb tette ugyanezt. Pár perc múlva már mindenkit annyira kiütött a sok színes koktél, hogy a hálóban durmoltak. Egyedül Attilát idegesítette a hatalmas káosz a lakásban, igaz, ő egyáltalán nem vett részt a konyhai pusztításban, ennek ellenére végigsöpörte a villát, összeszedte a szemetet, eltörölgetett… Vera – aki jelenleg a nappaliban alszik – mosolyogva nézte végig Attila takarítását, pedig ő is a villanytűzhelyen táncolt éjszaka.

Szemétdombon élnek a villalakók, galéria itt!

 
Ilyet még nem láttál a Való Világban - fotó
 
Ilyet még nem láttál a Való Világban - fotó
 
Ilyet még nem láttál a Való Világban - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top