Sztárok

Különleges temetést kért Mary Zsuzsi

A szélben szórják szét a szenteste öngyilkosságot elkövető Mary Zsuzsi hamvait, az énekesnő ugyanis ezt szerette volna- írja a Blikk.

Nem akart földbe kerülni Mary Zsuzsi A január 6-i búcsúztatón a Fiumei úti temetőben a család a rajongókra, barátokra és kollégákra való tekintettel nyilvános temetést tart. „Gyerekeinek is elmondta az utóbbi időben, milyen temetést szeretne. Nem akart földbe kerülni, szabad lelke volt. Kérte, hogy a hamvait a szélben vagy a tenger hullámaiba szórjuk szét” – mondta el az énekesnő volt férje, Klapka György.

A temetést kisebbik lányuk, a 22 éves Szendi intézi. Két, külföldön élő felnőtt gyerekük és unokáik a temetésre hazajönnek. Mary Zsuzsi – akinek volt fiatal szeretője teljesen összeomlott – egyébként nem hagyott hátra végrendeletet, Klapka szerint azért, mert nem volt miről: „Még a bútorai is az enyémek. Sem bundája, sem értékes ékszere nincsen, Cili nevű macskáját a menedzsere vette magához.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top