Sztárok

Sok pénzt bukott Bálint Toncsi

Nem számít tartásdíjra szökésben lévő egykori párjától Bálint Toncsi. A modell ráadásul nem az egyetlen szépség, akinek egyedül, anyagi támogatás nélkül kell felnevelnie a csemetéjét.

Bálin Antónia a Borsnak vallotta be, hogy valószínűleg egy fillér tartásdíjat sem lát az első fokon hét év börtönbüntetésre ítélt, jelenleg szökésben lévő Földesi-Szabó Lászlótól, aki a kislánya édesapja.

– Mindig is jó apa volt, sokat találkozott a gyerekkel, hetente háromszor vitte magával, és valóban nem hagyott magunkra anyagilag sem – nyilatkozta lapunknak Antónia. – Nem számítok arra, hogy Laci kockáztatni fog azzal, hogy titokban pénzt utal nekünk, de ezt nem is várom el tőle. Nekem mindig is voltak tartalékaim, gyerekszülés előtt is gyűjtögettem, nem voltam pénz nélkül soha. Egyelőre nem vagyok megijedve. Dolgozni fogok, a jég hátán is megélek, és bármiben számíthatok a szüleimre is. Arról nem is beszélve, hogy nálam rosszabb körülmények között élő családok is fel tudják nevelni a gyermekeiket – mondta el Toncsi, aki dolgozni kényszerül.

Mellesleg nem Antónia az egyetlen szépség, aki egyedül maradt gyermekével és nem számíthat az apa támogatására anyagilag. Gregor Berni saját bevallása szerint saját maga tartja el válófélben lévő második férjét, akitől Álmos nevű kisfia született.  Szintén egyedül maradt a topmodell Linda Evangelista is, aki szintén egy vasat sem kap kisfia apukájától, ahogyan Liz Hurley fia, a kis Damien sem kap gyerektartást az egyébként milliárdos Steven Bingtől. 

Sok pénzt bukott Bálint Toncsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top