nlc.hu
Sztárok
Facebook-üzenet buktatta le VV Gergőt

Facebook-üzenet buktatta le VV Gergőt

Nem múlt el balhé nélkül a Való világ vasárnapi párbaja. Gergőt azzal támadta be Vera, amire a nézők leginkább fogékonyak: Seherezádéval.

Facebook-üzenet buktatta le VV Gergőt „Te hazudtál! Azt mondtad, amikor beköltöztél a villába, hogy szingli vagy. De most is itt ül az a bizonyos lány az első sorban, akit igazán szeretsz! Ezek tények Gergő! Miattad szenved egy nő odabent!” – óbégatott VV Vera a stúdióban. Gergő kissé megfeszült, mivel pontosan érezte, hogy ez az a téma, amin elbukhatja a párbajt. Így elindult a nagy magyarázkodás. „Szingliként mentem a villába, de a lelkem mélyén szerettem valakit. És az a valaki itt ül az első sorban, igen. És ha kijövök, folytatjuk ezt a kapcsolatot” – mondta Gergő, aki állította, azzal a bizonyos Csillával a VV előtt megbeszélték, hogy szüneteltetik a kapcsolatukat, nem tehetett róla, hogy odabent rájött: szereti a lányt. Erre Vera ismét lecsapott, és csak annyi mondott, hogy akkor miért hülyítette Sehit a fiú?

Facebook-üzenet buktatta le VV GergőtHogy ennek köszönhető-e, hogy VV Gergő csúfosan alulmaradt a párbajon Verával szemben, nem tudni. Az azonban biztos, hogy sokak szerint Gergő részéről egy jól felépített taktika része volt a kamu kapcsolat Sehivel. Ezt támasztja alá egy bizonyos szeptemberi Facebook-bejegyzés, amit Gergő kinti barátnője, Csilla írt. „Seherezádé jó lesz nekünk, atomsötét…”

Gergő búcsúüzenetében kijelentette: Seherezádénak fog kampányolni a továbbiakban. De kint egészen biztosan nem várja meg a lányt, mivel Csillát viszi a vigaszdíjas belföldi utazására.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top