Sztárok

Hoppá! VV Attila és Vera egymásra talált szilveszter éjszaka – fotó

Hol vannak már azok az idők, amikor VV Vera Attila édesanyját szidta, vagy amikor az összeférhetetlen fiú megkeserítette a lány életét, és kirakta a hálóból... Ők ketten az év utolsó napján összemelegedtek.

Még karácsonykor sem volt ekkora szeretet és békesség a villában, mint szilveszterkor. Attila nemcsak Verával próbálta rendezni a kapcsolatát, de még Csabával is átölelték egymást éjfél után. Az online adásból az is kiderült, hogy Attilához már közelebb áll Vera, mint Gergő. „Benne van a pakliban, hogy nem jövök vissza…” – mondta Vera Attilának az éjszaka folyamán. Mire az összeférhetetlen fiú így válaszolt: „…de remélem, hogy nincs!”
Később, amikor Majka egyik számára VV Kinga és Csaba heves táncikálásba kezdett, Attila ismét Vera mellett kötött ki, és alaposan hozzábújt. „Tudom, hogy rám vágysz!… Szereted, ha egy férfi sokkal erősebb nálad! Csak harminc százalék hiányzik, és az enyém leszel, Vera!… Ha visszajössz, Vera, átértékelem a múltat!”

 
Hoppá! VV Attila és Vera egymásra talált Szilveszter éjszaka
 
Hoppá! VV Attila és Vera egymásra talált Szilveszter éjszaka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top