Sztárok

Tartozással és erőszakkal vádolják VV Attilát

Durva vádakkal illetik ismerősök és ismeretlenek VV Attilát. A fiú teljesen kiakadt, amikor erőszakos gyilkosnak állították be.

Tartozással és erőszakkal vádolják VV Attilát„Kinga, kerüld a lelki terrorista Attilát! Az ilyenek nyírják ki a csajt, ha nem kaphatják meg, másé se legyen alapon. Téged sem bírlak, de sajnállak… Ani” – állt az egyik nézői SMS-ben, amit megkaptak a villalakók. Attila csendben magában olvasta el a róla szóló üzenetet és teljesen felháborodott rajta. „Lelki terrorista! Ilyenek nyírják ki a csajt, ha nem kapják meg? Én ezen most kibuktam. Ilyennek látnak engem az emberek? Mindjárt megfojtom magam! Én nem terrorizáltalak téged Kinga, vagy igen?!” – kérdezte hüledezve Attila a nagy barátnőjét.

Ha ez nem lenne elég, Attilát egy régi szomszédja is megtalálta egy üzenettel a villában. Az SMS írója „már sajnálja”, hogy nem ismerte meg közelebbről Attilát, amikor egy lépcsőházban laktak. „Igen, mert én azt sem tudom, kik voltak a szomszédaim. Sok helyen laktam, de nem is köszöntem a többi lakónak… Egyébként már várom, hogy mikor jön egy olyan SMS, hogy fizessem ki a rezsitartozásomat” – árulta el magát Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top