Sztárok

A bukott alfahím: leégette magát VV Gergő

VV Gergő állítása szerint bármikor megkaphatta volna Kingát vagy Sehit. De a villa lányai frigidek. Mi pont nem így látjuk.

reggeli első„…a villában minden lány frigid. Ezek a csajok nem alkalmasak arra, hogy szexuálisan közeledjünk feléjük” – állította kedden VV Gergő. A villát vasárnap elhagyó alfahím kedvéért először is tisztázzuk, mi is az a frigid. Frigid – Nemileg közönyös, érzéki gerjedelmekre és a testi gyönyör átélésére képtelen főleg nőkre mondják, de férfira is lehet jellemző.

Lehet, mi teljesen más műsort nézünk, de egyáltalán nem gondoljuk, hogy a villa hölgyei ilyenek lennének. Sokkal inkább az ellenkezőjét lehet elmondani róluk. Sehinek soha nem okozott gondot VV Veronika mellét simizni, Kinga pedig ledugta a nyelvét márnemisemlékszünkrá Melinda torkán… Frigidnek éppen nem neveznénk a hölgyeket, inkább csak nem akartak kamerák előtt összebújni. „Mert hát anyu látja.” Vagy egyszerűen Sehinél működött a női megérzés, és időben rájött, hogy eddig és ne tovább. Mindenesetre íme a fotók a „frigid” nőkről. 

Bár az is lehet, hogy egyszerűen VV Gergő bukott meg, mint lokál alfahím, és veresége beismerése helyett könnyebb vádaskodni, pont ahogy egy bátor férfi csinálja… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top