Sztárok

Kamuházasság, milliós válás, új álompárok

Hogy mit tartogat az új év a sztárok párkapcsolatai terén, még nem tudjuk. Éppen ezért 2011 legszínesebb szerelmi patchworkjét igyekeztünk megalkotni, mégpedig kizárólag az elmúlt év celebesküvőiből és drámai szakításaiból. Volt miből válogatni.

Hosszútávfutók az oltár előtt

Kamuházasság, milliós válás, új álompárokAz idei esküvői szezon csúcseseménye nem vitás, hogy Vilmos herceg és permanens barátnője, Kate Middleton világraszóló násza volt. A türelmes Kate néven is emlegetett menyasszony közel 10 év után jutott el a Westminster oltáráig, mégpedig az élő közvetítésnek köszönhetően 300 millió néző szeme előtt. A királyi románcot egy sörfőzde a Kiss me Kate nevű italával, míg a Hyatt Regency szálloda Vilmos és Kate: a Love Story fantázianevet viselő csomaggal ünnepelte. A hercegi pár esküvője az év legnagyobb publicitást kapó ceremóniájának számított, gazdasági hatásai pedig szintén nem tekinthetők csekélynek. Egyes becslések szerint csak a brit kiskereskedők 620 millió fontot kerestek a pár esküvőjéhez kapcsolódóan.

Kamuházasság, milliós válás, új álompárokPaul McCartney és legújabb felesége ceremóniáját a meghitt és zártkörű esküvői kategóriában indítanánk. A veterán zenész harmadik felesége, Nancy Shevell 17 évvel fiatalabb, gyönyörű, visszafogott, ráadásul dúsgazdag is. Nem kérdés, hogy McCartney ezúttal jobban választott, mint a második nejével, a fékezett habzású, de minimum félnótás Heather Millsszel, akivel egy hasonló listán 2008-ban legfeljebb a durva szakítások szekcióig jutott volna. Mostani párjával mindenesetre évek óta botrány nélkül élvezik szerelmüket, aminek október 10-én hivatalos keretet is adtak egy londoni házasságkötő teremben, alig 30, számukra fontos ember előtt. Az év legromantikusabb esküvői fogadásán az újdonsült férj egy saját szerzeményű dalt is előadott feleségének.

Kamuházasság, milliós válás, új álompárokA hírverést tekintve szintén laposkúszásra szavazott Nacsa Olivér. Évek óta sportszerűen ígérgette párjával, Zsuzsával az esküvőt, és amikor már mindenki lemondott róla, a legnagyobb titokban, szülinapi partinak álcázva szeptemberben megtartották. Bár nem kellett nekik a Vilmos- és Kate-féle procc, és élőben sem közvetítette az eseményt a királyi tévé, ők tíz vendéggel rávertek azért McCartney-ékra. Negyven főt hívtak meg az év legtitkosabb esküvőjére.

 

A legsírósabb esküvőt 2011-ben Judy produkálta, aki férjével együtt fakadt könnyekre a szertartáson. A Groovehouse egykori énekesnője terhesen mondta ki az igent szerelmének, Balázsnak. A 36 éves magyar énekesnőnek hiába volt már gyakorlata a házasságkötésben, annyira meghatódott a szabad ég alatt tartott, meghitt ceremónián, hogy megkönnyezte.

Dupla dinamitok

Kamuházasság, milliós válás, új álompárokAz év legváratlanabb szakítása címet J. Lo érdemelte ki. Jennifer Lopez csak júliusban jelentette be, hogy elválik férjétől, Marc Anthonytól, amit még megemészteni sem volt időnk, újabb hírbombát robbantott azzal, hogy máris pótolta egy két lábon járó gyurmagyurkával, akit ráadásul a saját háttértáncosai közül kanalazott össze. Rég tudjuk, hogy az énekesnő gyengéje az izmos karokkal keretezett kockás has, de a díva ma már 3 éves ikrei, Max és Emme, születése után lenyugodni látszott. Úgy tűnik, erről egyelőre szó sincs. Casper Smart alig 24 éves, 42 éves párja pedig annyira szerelmes, hogy már a közös családi nyaralásra is elvitte Hawaiira a fiút.

Az egyik legnagyobb hűtlenségi botrányt Arnold Schwarzenegger okozta, igaz, ezt még meg is fűszerezte egy kis „szeriálcsíter”, vagyis sorozatcsalással. A színész-politikus tavasszal bukott le, kiderült, hogy tíz évvel ezelőtt gyereket sikerült nemzenie a család házvezetőnőjének, a most ötvenéves Mildred Baenának. A dologgal több gond is akadt, egyrészt, hogy rendszeresen megesett, másrészt az, hogy Maria Shriver (John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúga), Schwarzenegger felesége és négy gyermekének anyja nem tudott róla. Most már tud. Kereken 25 év házasság után válik tőle.

Kamuházasság, milliós válás, új álompárokA fiatal szerető-idősebb színésznő felállásban már igazi veteránnak számított Demi Moore, akinek végül a 2011-es év mégis pontot tett az Ashton Kutcherrel folytatott, sokat vitatott kapcsolatára. A 49 éves Demi az év egyik legnagyobb hűtlenségi botránya miatt válik férjétől, mégpedig hat év után. Twitteres őszinteségi rohama alapján a búcsú a 33 éves férjnek is fáj. Novemberben ugyanis arról vallott egyik online bejegyzésében, hogy a házasság a világ egyik legnehezebb dolga, ami sajnos néha kudarcot vall. 

2011 legrövidebb celebházasságát egészen december 24-ig Kim Kardashian birtokolta. Az örmény származású amerikai valóságshowsztár 20 millió dolláros augusztusi esküvőjét állítólag szinte teljes egészében „lemutyizta”, majd 72 nappal később beadta a válókeresetet. Kris Humphrieszel kötött, rosszul sikerült villámházassága nem egyedi eset. Őt is lekörözte Sinead O’Connor, akinek december 24-én ért véget 16 napig tartó házassága.

 

 

Kamuházasság, milliós válás, új álompárokA legrejtélyesebb szakítás magyar oldalon az egykori Dzsudzsák Balázs – Zimány Linda párosé. Látszólag, és a korábbi nyilatkozataik szerint is, minden rendben volt köztük, annyira, hogy az egykori Miss Balaton még Oroszországba is követte a sztárfocistát. Hiába. Októberben váltak szét útjaik, az okokat nem részletezték. Dzsudzsák Balázs két hónappal később azt nyilatkozta, ő csak a tökéletessel éri be. Legalább ennyire váratlan, de közel sem indokolatlan Tóth Gabi és Nagy Roland szakítása. Az énekesnő pontosan tudja, miért zárta le kapcsolatát a zenésszel. Azt mondja, két és fél évnyi szerelem után kihűltek érzelmei, és nem látja értelmét a közös jövőnek. Jogos, az év legkorrektebb szakítása az övék.

Kamuházasság, milliós válás, új álompárokA tavaly év legrégebb óta várt szerelme, vagyis a happy end a lista végén, Jennifer Anistoné. A szerelmi életben sokáig elég szerencsétlen színésznőt már szinte mindenkivel összeboronálták, aki élt és mozgott Hollywoodban, de most végre tényleg úgy tűnik, hogy kifogta az aranyhalat, Justin Theroux-t. Egyes pletykák szerint ugyan az aranyhalnak volt már gazdája, vagyis barátnője, de a színész, úgy látszik, ezen gyorsan túllépett Jennifer Aniston kedvéért. A pár egyelőre az összecsiszolódás fázisában tart, teljesítményük kiemelkedő. Eladó New York-i ingatlanokat nézegetnek gyerekszobával, miközben rengeteg időt töltenek együtt, összehangolt ruhatárukat pedig egy komoly ugrócsapat is megirigyelhetné.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top