Sztárok

VV Kinga szerint Király L. Norbi durván ivós bulizó

Hatalmas bulit tartottak az X-faktoros mentorok és a VV-játékosok. A lányok a készülődés közben alaposan kibeszélték a tanáraikat.

VV Kinga szerint Király L. Norbi durván ivós bulizóNagyon készültek az éjszakai bulira a VV játékosai. Attila Muri Enikőt várta izgatottan, míg Kinga órákon át szépítkezett a tükör előtt, hogy csinos legyen, mire Vastag Csaba megérkezik. Miközben Sehi a cselszövő lány sminkjét készítette, azt is kibeszélték, hogy vajon melyik X-faktoros hogyan bulizik. „Szerinted a mentorok is berúghatnak?” – kérdezte Sehike Kingától. „Hát szerintem igen, de én arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire merik elengedi magukat…” – reagált Kinga. A lányok szerint Vastag Csaba imád enni, de azt nem tudják, hogy mennyire ivós. Király L. Norbiról viszont határozott elképzelésük van. „Nekem a Norbi pont ilyen durván ivós bulizósnak tűnik…” – vélekedett Kinga, akinek Eszter vágott a szavába: „Nem! Azt mondta a Norbi, hogy ő nem szokott inni!”
Kingát gyakorlatilag ezután hidegen is hagyta Király L. Norbi, és csakis Vastag Csabára koncentrált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top