Sztárok

Nyilvánosan alázza volt férjét Katy Perry

Szülei isten ajándékának tekintik lányuk válását, ő pedig egy dalt írt a hercehurcáról. A hírek szerint férje, Russel Band már a szerdai People's Choice díjátadóra sem megy el vele, hogy minden konfrontációt elkerüljön.

Videó! Kiszivárgott Katy Perry szakítós dalaKaty Perry és Russel Band házassága állítólag azért ért véget, mert a humorista képtelen volt megállni a családi összejöveteleken, hogy ne gúnyolja ki felesége szüleit. Nos, az idős szülők most egyenesen egy evangélikus templom szószékéről próbáltak bosszút álllni, és Russelt ördögként feltüntetni azzal, hogy kinyilvánították: lányuk válása isten ajándéka, hogy megtöltsék a templomokat. „Szeretem a lányomat és mindig szeretni fogom őt” – mondta könnyeit visszafojtva Katy apja. Mindeközben kiszivárgott Katy új, Bullet című dala, ami egy rossz szeretőről szól. A szöveg többek közt azt is tartalmazza, hogyan fogja az édesapja lelőni azt, aki összetöri az ő szívét. Russel szerencsére több ezer mérföldre van tőlük, így talán túléli a válási hercehurcát, aminek január 30-án kerül majd pont a végére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top